Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Het verblijf in het appartement

Het grootste appartement (2 personen) is sfeervol ingericht, heeft een eigen entree en ligt op de begane grond. Het is voorzien van een zitgedeelte met televisie, een ruime keuken, een slaapgedeelte, een aparte douche- en toiletruimte. Openslaande deuren leiden u naar een buitenterras op het zuiden.


H E T   A P P A R T E M E N T   B E V A T

  • Keuken met alle toebehoren: kookgedeelte (gas), koelkast, Senseo koffiezetter, koffiezet-apparaat, waterkoker, magnetron, vaatwasser. Uitgebreide keukeninventaris en een keukenlinnen-set.
  • Woonkamer heeft zitgedeelte met tv, ruime eettafel met zes stoelen, gezellige apothekerskast met voorraad (Friese) boeken. Folderkast met info omgeving. Openslaande deuren naar buitenterras. Aldaar terrastafel met stoelen.
  • Slaapgedeelte met comfortabele boxspring en garderobe-ruimte. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt.
  • Doucheruimte bevat een inloopdouche, toilet en vaste wastafel. Een handdoekenpakket ligt voor u klaar. In de hal is nog een aparte toiletruimte.

    Inventarislijst appartement Yn'e haven.

"..In Friesland beleef en voel je nog wat ruimte is.. De mensen, de natuur, de luchten, het water.. Als een weldadige deken vult dat alles zich om je heen en het neemt je - als vanzelfsprekend - erin op. Samen genieten van wat het moment je geeft..."

Een prachtige plek in de levendige haven van Eernewoude, Friesland, voorzien van alle luxe en comfort.

informatieaanvraag

Heeft u interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaande formulier

verstuur
Contact